Voetreflexologie bij baby's en kinderen

Voetreflexologie bij baby's en kinderen

Als het gaat om de zorg voor de gezondheid en het welzijn van onze kinderen, dan zijn natuurlijke oplossingen altijd het beste. Veel natuurlijke remedies en technieken hebben geen negatieve bijwerkingen. Dat is ook het geval met reflexologie voor baby’s en kinderen.

Onze voeten weerspiegelen ons hele lichaam. Via massagetechnieken op de verschillende reflexzones van de voeten worden er fysiologische veranderingen in het lichaam teweeggebracht, zodat het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd wordt en het kindje weer in zijn natuurlijke balans komt.

Voetreflexologie geeft bij pasgeboren baby’s en bij kinderen vaak snel een positief resultaat.
Hoe jonger het kind hoe onbewuster de behandeling wordt toegelaten door lichaam en geest.

 

Voetreflexologie Lommel

Klachten die behandeld kunnen worden:

Voetreflexologie

Tarieven:
Per behandeling: 40 euro.

Vooral pasgeboren baby’s die last hebben van darmkrampen, huilen of jonge kinderen met constipatie reageren dikwijls al positief na één of twee behandelingen.

In tegenstelling tot volwassenen hebben zij nog niet de kans gehad om diepliggende blokkades te ontwikkelen.

Bij baby’s en kinderen geldt het gezegde: ‘less is more‘ . kinderen reageren heel snel, vandaar dat een sessie ook maar een half uurtje in totaal in beslag neemt. De meeste tijd wordt gestoken in het gesprek met de ouders, omdat ik daar het meeste informatie uit haal voor mijn behandeling. Jullie kunnen immers het beste vertellen wat de ongemakjes zijn van jullie kindje, aangezien ze het zelf vaak nog niet kunnen uitleggen of laten zien.

Maartje Kuyken