Zwangerschapsyoga

Tijd voor jezelf met je baby & voorbereiding op de komst van je kindje

Wat is zwangerschapsyoga

Zwanger?

Tijdens de zwangerschap heeft je lichaam extra zorg nodig om het nieuwe leven te dragen, te voeden en om jezelf hierbij te ontspannen en energiek te blijven voelen. Zwangerschapsyoga biedt de combinatie aan van zachte, eenvoudige yoga met fysieke en mentale voorbereiding op de bevalling en de geboorte van je kindje. Dit geeft jou de mogelijkheid om de bevalling op een ontspannen, natuurlijke en bewuste manier te beleven. Ook je baby geniet mee van de ontspanning, rust en het contact dat tussen jullie ontstaat.

Wat is zwangerschapsyoga?

Op de eerste plaats staat GENIETEN van je zwangerschap, je lichaam, je baby, het leven…. Deze reeks zwangerschapsyoga is voor vrouwen in elk stadium van hun zwangerschap, bestaat uit 10 lessen en heeft een bewuste opbouw. Je leert natuurlijke technieken aan die je helpen om te gaan met pijn, spanning, onrust, angst, emoties, gedachten… Je leert de weg te maken van pijn naar innerlijke kracht en overgave. Hierbij speelt de ademhaling een heel belangrijke rol. Een bewuste ademhaling en ontspanning biedt een enorme hulp bij de fysieke uitdagingen van je zwangerschap maar ook bij de arbeid, de geboorte en het moederschap. Het brengt rust in zowel je lichaam als geest doordat je fysieke en emotionele spanningen steeds beter kan loslaten. Tijdens de partnerles wordt je partner uitgenodigd om samen voor te bereiden op de bevalling en op het ontvangen van jullie kindje!

Nieuwe data zwangerschapsyoga

Voorjaarsreeksen zwangerschapsyoga van 10-lessen
Reeks op woensdagavond: 10-17/01, 7-14-21-28/02, 6-13-20-27/03/24
Reeks op woensdagavond: 24/04, 1-8-15-22-29/05, 5-12-19-26/06/24

“Birth is not only about making babies. Birth is about making mothers strong, competent, capable mothers who trust themselves and know their inner strength.”

– Barbara Kats Rothmani

Praktische info

Proeflessen:  van 19u30 tot 20u30, €8,00 cash ter plaatse betalen

Zw-yoga reeksen: avond van 19u30 tot 21u en op ochtend van 9u30 tot 11u, €225 

Adres: Prins Alexanderstraat 4, 3920 Lommel 

Indien je uitgerekende datum voor het einde van de reeks valt, kan je ook inschrijven voor het aantal lessen tot aan je uitgerekende datum. Schrijf dit bij de opmerking in het inschrijvingsformulier, dan mail ik je terug om verder af te stemmen.
Als je een les mist, krijg je een link met de opname van die sessie per mail gestuurd zodat je die van thuis uit kan inhalen. 

Maartje Kuyken