Gewichtsverlies

Gewichtsverlies door acupunctuur

Hoe kan acupunctuur u helpen afvallen

In de strijd tegen het overgewicht en om meer energie te verbranden, zul je merken dat acupunctuur net datgene is wat je nodig hebt. We zetten de effecten van acupunctuur op afvallen even op een rijtje:

Tarieven:

5 weken Startprogramma: 400 euro

Vervolgconsult: 45 euro

Ook voeding is een belangrijk onderdeel van gezondheid. Wanneer en hoe eet je? Hoe bereid je het eten en in welke combinaties? Welk soort voeding eet je? Het heeft allemaal invloed op ons lichaam. Tijdens deze acupunctuur behandeling zal ook de aanpassing van de eetgewoontes aan bod komen.
Dit alles zal jouw wilskracht vergroten om door te zetten en te slagen in jouw strijd tegen de kilos!

gezonde voeding

Tarieven:

5 weken Startprogramma: 400 euro

Vervolgconsult: 45 euro

5 weken startprogramma:

Gedurende 5 weken krijg je per week 2 acupunctuurbehandelingen.
tijdens het eerste consult wordt er een intakegesprek gedaan en vragen gesteld over je voedingsgewoontes, levensstijl en wordt er een energetisch bilan opgemaakt. Je wordt gewogen en je krijgt je eerste acupunctuurbehandeling. Je krijgt ook een aangepast voedingsschema mee. Het dieet is voor sommigen misschien streng, maar gemakkelijk vol te houden, doordat je geen honger ervaart en lekker in je vel zit.

Als het gewenste resultaat bereikt is, is het aangewezen om herval te vermijden de behandeling door te zetten, maar af te bouwen naar 1 behandeling per week, dan naar 1 behandeling om de 2 weken en uiteindelijk naar 1 sessie per maand

Maartje Kuyken